Hoe werkt online bestellen en betalen?

Via deze website kunt u gemakkelijk, veilig en eenvoudig je artikelen bestellen. Online bestellingen kun u online betalen met of zonder account, ongeacht of u de bestelling wilt laten bezorgen gratis wilt afhalen bij ons afhaalpunt.

Betaalmethoden

Je kunt je online bestelling betalen met:

  • iDEAL
  • PayPal
  • Sofort Banking
  • CreditCards
  • Apple Pay

Veilig betalen

Deze website maakt gebruik van gerenommeerde internetbetalingssysteem. Op het moment dat u gaat betalen, worden uw betalingsgegevens beveiligd verstuurd (over zogenaamde ‘secure connection’).

De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door BootPlus gelezen of anderzijds achterhaald worden.

BootPlus.nl is SSL gecertificeerd.

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.