Volg ons op Facebook

  

Watersport EnqueteDoe mee aan onze Watersport Enquête
en maak kans op een 'GOLD Experience'

Om onze klanten en bezoekers zo goed en volledige mogelijk te informeren en te assisteren bij de aanschaf van watersport accessoires hebben wij een enquête opgesteld. Het invullen van deze enquête kost u 30 seconden maar levert ons bij BootPlus de noodzakelijke informatie op welke producten en diensten we nog beter kunnen afstemmen op de behoefte van de watersporter. 

Onder het mom "Je houdt je het hele vaarseizoen aan de maximum snelheid tijdens het varen.  Ga daarom eens volledig 'los' op Zandvoort", verloten wij onder de personen die de enquête invullen, 2 'GOLD Experience' van Race Planet (t.w.v. € 479,-).

Tijdens de GOLD Experience rijd je zelf in de mooiste auto’s op het Circuit Park Zandvoort. Ferrari, Lamborghini, Aston Martin en Porsche. Dat is niet één, maar dat zijn vier jongensdromen die in vervulling gaan! (Meer info)

Persoonlijke gegevens worden ALLEEN door MC4U / BootPlus gebruikt en worden NOOIT verkocht, verhuurd of gedeeld met derden, tenzij wij daarvoor uitdrukkelijke toestemming hebben.

Born2Drive RacePlanet ZandvoortBorn2Drive RacePlanet ZandvoortBorn2Drive RacePlanet Zandvoort

Dus doe mee aan de enquête