CombiDeals

Welkom op de combideals pagina van Bonsink Aquaservice

Op de combideal pagina van Bonsink Aquaservice koopt u voordelig complete sets. Deze sets worden aangeboden zodat u gemakkelijk en snel de producten kan shoppen die u nodig heeft. Zo zijn hier Vetus boekschroefsets te vinden waarbij u alles krijgt wat u nodig heeft om een Vetus boekschroef te monteren.

Lees meer

Vetus Boegschroef met accessoires

Een Vetus boegschroef is makkelijk te monteren, maar dan zijn de juiste complementaire onderdelen wel benodigd. Wij verkopen die complementaire onderdelen in een volledige set. Zo hoeft u niet alle producten zelf uit te zoeken, dat hebben wij voor u gedaan!

Boot winterklaar maken

Uw boot winterklaar maken is erg belangrijk. Mocht u namelijk niets doen in de winter, dan kan het zijn dat er onderdelen beschadigen of kapot gaan. Een onmisbaar onderdeel van het winterklaar maken van een boot is antivries. Antivries voor uw boot is niet alleen nodig om de motor van uw boot mee te verzorgen, maar ook voor de watersystemen. Belangrijk hierbij is om gifvrije antivries te gebruiken. Gebruik dus niet de variant die bij auto’s wordt gebruikt, maar die hier aangeboden wordt op de combipagina.

Rubberboot schoonmaken

Om uw rubberboot lang mee te laten gaan is het reinigen ervan erg belangrijk. Om het rubberboot schoonmaken u makkelijker te maken hebben wij rubberboot pakketten samengesteld. Het rubberboot pakket bevat een rubberboot reiniger, spuitwax een scrubbyhouder met pad en een microvezeldoek Niet alleen krijgt u dus de schoonmaakmiddelen, ook krijgt u hulpmiddelen om uw boot weer goed schoon te krijgen. Het is dus een volledig pakket om uw rubberboot goed te onderhouden!

Mastervolt Combimaster

Met de Mastervolt Combimaster behoren stroomonderbrekingen tot het verleden. De Combimaster van Mastervolt onderscheidt zich door haar mooie design, gemakkelijke installatie, automatische omzetting en het controlepaneel. Met de Mastervolt Combimaster weet u zeker dat het stroomnet op uw boot goed geregeld is!

Er zijn 23 producten.

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters