Scheepsmotoren

Wat is een goed merk voor scheepsmotoren?

VETUS is een van de beste merken van scheepsmotoren. Wanneer u een scheepsmotor zoekt van goede kwaliteit dan zijn VETUS scheepsmotoren een goede optie. Wij verkopen verschillende soorten scheepsdieselmotoren en elektrische motoren. Elke motor heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Het soort boot dat u heeft is bepalend voor de keuze van een scheepsmotor.

Lees meer

VETUS scheepsdieselmotor M-line

M-line dieselmotoren zijn geschikt voor kleinere boten variërend van een sloep tot een kleine kajuitboot
Het fijne aan M-line dieselmotoren is dat het nieuwe luchtfilter een rustige luchtstroom creëert en het inlaatgeluid verlaagt. Ook bevat de M-line scheepsdieselmotor een innovatieve watergekoelde bovenkap zodat oververhitting verleden tijd is.

VETUS scheepsdieselmotor F-line

F-line moderne ‘high-speed common-rail’ dieselmotoren zijn geschikt voor planerende en semi-planerende boten. Het fijne aan F-line scheepsdieselmotoren is dat de bedrading van hoogwaardig materiaal is en daardoor minder storingsgevoelig is. Ook is de F-line een compacte en krachtige motor die zeer betrouwbaar en duurzaam is.

VETUS scheepsdieselmotor H-line

H-Line dieselmotoren zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals kajuitboten, kleine vissersboten en kanaalboten. Een H-line VETUS scheepsdieselmotor heeft een zeer laag geluids- en trillingsniveau dankzij 2 balansassen. Ook heeft de H-line een standaard hoge output van de dynamo, speciaal ontwikkeld om accu’s snel te laden.

VETUS scheepsdieselmotor D-line

D-Line dieselmotoren zijn common-rail motoren voor waterplaatsende schepen. De motor is gebaseerd op de kwaliteit van de bekende Deutz motorblok, dus is uitzonderlijk betrouwbaar en duurzaam. De D-line heeft een laag toerental en loopt bijzonder soepel waardoor deze motor bij uitstek geschikt is voor boten die lange afstanden afleggen.

Ook verkopen wij nog VETUS E-line series elektromotoren die volledig elektrisch zijn.

Er zijn 24 producten.

Item 1-24 van 24 in totaal item(s)

Actieve filters