Handelskade

Welkom op de handelskade van Bootplus, dé outlet van Bonsink Aquaservice!

Op de handelskade bieden wij bootartikelen aan voor bodemprijzen. Dit kunnen gebruikte bootspullen zijn, maar ook gloednieuwe producten waarvan de verpakking een beetje beschadigd is. Wij willen deze bootspullen een tweede kans geven door ze op deze pagina voor een zachter prijsje aan te bieden. Hiermee kunnen we  niet alleen u helpen, maar helpen we ook het milieu door de spullen niet weg te gooien. Er worden elke week tientallen nieuwe producten aangeboden dus hou deze pagina goed in de gaten!

Lees meer

Boot accessoires outlet bij Bootplus

Mocht u op zoek zijn naar een boot accessoires outlet dan bent u bij Bootplus op het juiste adres. De boot accessoires die wij verkopen zijn voornamelijk tweedehands bootonderdelen. Alle tweedehands bootonderdelen zijn gecontroleerd op kwaliteit zodat wij zeker weten dat u de kwaliteit krijgt die u van ons gewend bent!

Tweedehands bootspullen

Naast boot accessoires verkopen wij ook meer tweedehands bootspullen. Deze bootspullen kunnen variëren van bootschoenen tot reddingvesten.

Watersport outlet

Bent u een watersporter en zoekt u een betrouwbare watersport outlet? Zoek dan niet verder! Op onze handelskade verkopen wij ook watersport producten zoals een Helly Hansen zwemvest.

Vetus outlet

Er zijn ook bootonderdelen van het merk Vetus te vinden op de handelskade. Deze Vetus outlet biedt een goede kans om producten van topkwaliteit te kopen voor een spotprijs. Vetus is één van de marktleiders op het gebied van bootonderdelen. Wat Vetus onderscheid is dat zij hun producten zo ontwikkelen dat het eenvoudig te installeren is! Zo verkopen wij hier Vetus boegschroeven die van topkwaliteit zijn.

Marine outlet store

Mocht u marine bootproducten nodig hebben, dan bent u op het goede adres bij onze Handelskade. In deze marine outlet store kunt u bootonderdelen vinden die een stoerder uiterlijk hebben en wat steviger zijn dan reguliere bootproducten. Normaal betaalt u hier dan ook meer voor, maar door de scherpe prijzen valt het verschil bijna in het niet.

Deel deze pagina!

Er zijn 501 producten.

Item 1-96 van 501 in totaal item(s)

Actieve filters