Epoxy & Plamuur

Wat is epoxy?

Epoxy is een vloeibare stof die vaste vorm aanneemt wanneer er een chemische reactie plaatsvindt. Epoxy is enorm sterk, goed bestand tegen chemische stoffen en kan goed als lijm fungeren. Om de epoxy een chemische reactie te laten maken is hars nodig en een harder. Je hebt dus zowel epoxyhars als epoxyharder nodig.

Lees meer

Waarom epoxy op een boot?

Epoxy wordt vaak gebruikt omdat de stof enorm sterk is en waterdicht. Hierdoor is het natuurlijk erg aantrekkelijk voor op een boot. Epoxy kan dus gezien worden als een vervanger voor lijm. Let er wel op bij het gebruik van epoxy dat u handschoenen aandoet en de ruimte goed ventileert. Epoxy is namelijk een chemische stof en het inademen ervan wordt afgeraden. Na het verwerken van de epoxy is de stof niet gevaarlijk meer.

Epoxyhars kopen

Wanneer u epoxyhars wilt kopen dan zit u bij ons op het juiste adres. Wij verkopen epoxyhars van het merk De IJssel. De IJssel is marktleider op het gebied van epoxymiddelen door de betrouwbare en hoge kwaliteit. Wij verkopen ook De IJssel epoxy plamuur, De IJssel variobond lijm en De IJssel variopox plamuur.

Er zijn 48 producten.

Item 1-48 van 48 in totaal item(s)

Actieve filters