Bootbeslag

Wat is bootbeslag?

Bootbeslag of dekbeslag is een verzamelnaam van metalen hulpmiddelen die u gebruikt op uw boot. U kan hierbij denken aan kikkers en bolders, handrailing, luikringen en een scheepsbel. 

Lees meer

Het grootste voordeel van RVS bootbeslag

Al het bootbeslag wat wij aanbieden is RVS bootbeslag. Dit betekent dat al het bootslag tegen water kan. Dit is cruciaal voor materialen op en boot, want als metaal snel roest gaat het ook snel kapot. Om te voorkomen dat u elke week bijvoorbeeld een nieuwe handrailing moet kopen kan u dus het best RVS bootbeslag kopen.

Wat is de functie van handrailing?

Een handrailing is van grote waarde op een boot. Een handrailing zorgt er namelijk voor dat wanneer u wat turbulentie ervaart u altijd vast kan houden aan een stabiel materiaal. Dit zorgt voor veiligheid op uw boot voor u en uw passagiers.

Waar moet ik op letten bij het kopen van luikringen?

Wanneer u uw luikring moet vervangen staat u voor een aantal keuzes. Er zijn namelijk luikringen in verschillende maten. Wij raden dus aan goed uit te meten welk formaat luikring goed past bij uw luik. Naast formaat is het uiterlijk van een luikring belangrijk. Zo zijn er ronde luikringen en vierkante luikringen.

Waarom zou ik een scheepsbel kopen?

Een scheepsbel had vroeger als functie dat het aangaf wanneer een matroos klaar was de wacht te houden. Nu er goede klokken bestaan is die functie verloren. Daarom wordt een scheepsbel nu vaak als aankleding gebruikt op een boot. Wij verkopen meerdere scheepsbellen, die verschillen in kwaliteit en kleur. Wanneer u het belangrijk vindt lang te doen met een scheepsbel raden wij aan een scheepsbel te kopen van goede kwaliteit.

Er zijn 253 producten.

Item 1-96 van 253 in totaal item(s)

Actieve filters