Biminitops

Wat is een bimitop?

Een biminitop is een overkapping op een boot. Wanneer de zon schijnt kan het op het water erg heet zijn en is de kans op verbranding groot. Door een biminitop te gebruiken heeft u schaduw op uw boot en mocht het ineens gaan regenen, dan beschermt de biminitop u tegen de regen. Onze biminitops zijn gemakkelijk te bevestigen en te vervoeren.

Lees meer

Hoeveel bogen moet mijn biminitop zijn?

Hoeveel bogen uw biminitop moet hebben hangt af van de grootte van uw boot. De vuistregel hierbij is: hoe groter uw boot, hoe meer bogen nodig zijn. Een biminitop voor een sloep heeft doorgaans bijvoorbeeld 3 bogen, terwijl een biminitop voor een grotere boot doorgaans 4 bogen heeft.

Wat als ik een grotere boot heb?

Mocht u een grote boot hebben, is een zonnetent uiterst geschikt. Een zonnetent of kuiptent werkt hetzelfde als een biminitop, alleen wordt een zonnetent vastgemaakt met buizen en touwen. Zo zit een zonnetent ondanks het grotere oppervlak nog altijd stevig aan uw boot vast.

Mijn biminitop is beschadigd, wat nu?

Op onze biminitop onderdelen pagina hebben wij enkele producten die u wellicht kunnen helpen als uw biminitop beschadigd is.

Er zijn 31 producten.

Item 1-31 van 31 in totaal item(s)

Actieve filters