Boot Accessoires

Er zijn nog een aantal bootaccessoires die wellicht nodig zijn in de kuip afhangend van uw interesses. Mocht u bijvoorbeeld interesse hebben om te vissen, dan is een hengelhouder erg bruikbaar. Stuurt u op dit moment met een helmstok? Dan is een helmstokverlenger ook een fijne bootaccessoire, hiermee wordt het sturen van uw boot een stuk makkelijker. Ook kan u hier een houten naambord voor op uw boot vinden.

Lees meer

Waar dient een hengelhouder voor?

Het woord zegt het eigenlijk al: een hengelhouder houdt een hengel vast. Het fijne aan hengelhouders is dat ze een goede steun bieden aan uw hengel zodat u niet de hele tijd uw hengel vast hoeft te houden. Dit zorgt ervoor dat u het vissen de hele dag vol kan houden. Een hengelsteun voor op uw boot is dus zeker geen overbodige luxe. Voor de prijs hoeft u het niet te laten liggen, hengelsteunen voor op een boot zijn namelijk niet duur!

Wat is een helmstok?

Een helmstok is een stok waarmee een kleine boot vaak wordt bestuurd. Doordat een helmstok de directe verbinding is met het water kan het besturen na een tijdje erg zwaar zijn. Een helmstokverlenger zorgt ervoor dat het besturen gemakkelijker is en minder moeite kost. Mocht u gemakkelijker grotere afstanden willen afleggen is een helmstokverlenger dé oplossing.

Houten naambord voor uw boot

Een houten naambord geeft uw boot een traditionele look. Onze naamborden worden geleverd zonder tekst. Hierdoor kunt u zelf elke tekst erop zetten die u wilt en letters kiezen die bij het best bij het naambord passen. De borden zijn gemaakt van hout en zijn er in verschillende maten en vormen.

Er zijn 36 producten.

Item 1-36 van 36 in totaal item(s)

Actieve filters