Marifoons

Wat is een marifoon?

Een marifoon is een middel waarmee schepen met elkaar kunnen communiceren. Het werkt als een telefoon met aparte kanalen. Elk gebied heeft een bijbehorend kanaalnummer waardoor u kan communiceren met schepen die dichtbij varen. Een marifoon is verplicht als uw boot groter is dan 20 meter. Een marifoon is een belangrijk middel voor de veiligheid, mocht er wat mis zijn dan kan u namelijk door de marifoon laten weten dat u hulp nodig heeft.

Lees meer

Moet ik een handmarifoon of marifoon met vaste montage kopen?

Wanneer uw boot kleiner is dan 20 meter dan is een marifoon niet verplicht. Mocht u toch een marifoon willen dan is een handmarifoon een goede oplossing. Een handmarifoon is goedkoper dan een marifoon met vaste montage. Een marifoon met vaste montage is verplicht bij boten die groter zijn dan 20 meter.

U kan ook gaan voor een transponder. Deze ontvangt automatisch informatie die wordt uitgezonden door andere vaartuigen en basisstations terwijl uw informatie ook wordt verzonden. Hierdoor weet u altijd wat om u heen gebeurd.

Marifoon antenne nodig?

Als u een marifoon antenne nodig heeft dan zit u hier goed! Wij verkopen marifoon antennes in alle vormen en maten zodat er voor u altijd wat bij zit.

Er zijn 84 producten.

Item 1-84 van 84 in totaal item(s)

Actieve filters