Ventilatie

Ik wil ventilatie op mijn boot, waar moet ik aan denken?

Wanneer u ventilatie op een boot wil zijn een aantal dingen belangrijk. Het eerste waar u aan moet denken is stroom. Hoe uw stroomnet eruit ziet is namelijk belangrijk voor de ventilatieblower die u aanschaft, zo zijn er 12v ventilatieblowers en 24v ventilatieblowers. Mocht u geen stroom aan boord hebben dan kan u kiezen voor luchthappers op uw boot.

Wanneer u een goede ventilatieblower heeft aangeschaft of voor een luchthapper hebt gekozen is het aanschaffen van een ventilatieslang belangrijk. Een ventilatieslang zorgt ervoor dat u de frisse lucht in de juiste ruimte kan krijgen.

Als de frisse lucht dan in de juiste ruimte is, is het gebruikelijk om het te laten geleiden door een ventilatierooster. Een ventilatierooster zorgt ervoor dat uw ventilatieslang mooi verwerkt wordt in het interieur.

Lees meer

Verschillende ventilatieroosters op een boot

Het doel van ventilatieroosters op een boot is voornamelijk het mooi afsluiten van een ventilatieslang. Een open gat in de muur is namelijk niet zo mooi. Wanneer u een ventilatierooster nodig heeft op uw boot kan u er een kiezen die mooi past bij uw inrichting. Zo hebben wij ventilatieroosters van teakhout, RVS ventilatieroosters en ventilatieschelpen beschikbaar. Genoeg keuze dus!

Er zijn 71 producten.

Item 1-71 van 71 in totaal item(s)

Actieve filters