Zwemtrappen & Plateau's

Wat zijn zwemtrappen?

Zwemtrappen zijn trappen die aan een boot of steiger gemonteerd kunnen worden om gemakkelijk in en uit het water te gaan. Dit is niet alleen bevorderlijk voor het gebruiksgemak, maar ook voor de veiligheid voor u en uw passagiers.

Lees meer

Zwemtrap steiger

Er zijn verschillende soorten zwemtrappen die allemaal een eigen doel hebben. Een zwemtrap voor een steiger is namelijk een stuk langer dan een boottrap zodat je de trap altijd makkelijk kan vinden, ook onderwater.

RVS zwemtrap boot

Wanneer u een rvs zwemtrap voor op een boot zoekt kan u uit verschillende soorten kiezen. Een opvouwbare zwemtrap is erg handig omdat het opvouwbaar is en daardoor ruimte bespaart. Ook een telescopische zwemtrap  is handig omdat deze ruimte bespaart. Deze trap is makkelijk in en uit te schuiven. Een touwladder is een ladder die vastgemaakt wordt met een touw waardoor deze ladder de goedkoopst en meest flexibele optie is. Een zwemplateau zorgt ervoor dat u een opstapje heeft naar de boot en tegelijkertijd een duikplank. Al onze trappen zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor ze lang meegaan.

Touwladder boot

Een touwladder voor op uw boot is dé goedkope optie als u een trap nodig heeft. Een touwladder is makkelijk op te bergen en is te verstellen. Zo bepaalt u zelf hoe groot de afstand is tussen de treden. Vanwege de goedkope materialen is een touwladder ook nog eens de goedkoopste optie.

Zwemplateau boot

Een zwemplateau voor op uw boot is de meest luxe optie. Met een zwemplateau kan u gemakkelijk het water in en uit en kunt u ook een verfrissende duik nemen. Ook kan u op het plateau zitten waardoor u kunt relaxen terwijl u in het frisse water zit.

Er zijn 44 producten.

Item 1-44 van 44 in totaal item(s)

Actieve filters