Toiletten

Heb ik een toilet nodig op mijn boot?

Wanneer u een relatief grote boot heeft is het aangenaam om een toilet aan boord te hebben. Vooral met kleinere kinderen is het handig om een boot toilet te hebben. Wanneer u besluit een toilet aan te schaffen zijn er verschillende keuzes om rekening mee te houden, de belangrijkste keuze hierbij is het soort toilet dat u kan kiezen.

Lees meer

Welk toilet heb ik nodig?

Wanneer u een grote boot heeft is het inbouwen van een toilet de beste optie. Een inbouwtoilet is een elektrisch toilet voor uw boot en vereist een eenmalige investering. Wanneer u geïnvesteerd heeft in een goed toilet zoals een RM69 of een Vetus toilet kan u er jaren mee door. Het comfort van een ingebouwd toilet op uw boot is net zoals thuis, erg goed.

Een draagbaar toilet is handig als u een kleinere boot heeft. Zo functioneert het uitstekend als toilet voor sloepen. Wat het draagbare toilet van Dometic zo handig maakt is dat het licht is en makkelijk in gebruik. Het toilet heeft een groot reservoir zodat u niet constant hoeft te pompen.

Let wel goed op dat u bij een boot toilet geen gewoon toiletpapier gebruikt. Normaal toiletpapier kan een boot toilet namelijk simpel laten verstoppen. Om dit te voorkomen is snel oplossend toiletpapier een goede oplossing. Thetford aqua soft toiletpapier is zo’n snel oplossend toiletpapier wat u veel gedoe kan besparen.

Onderdelen boot toilet

Een toilet monteren aan uw boot vereist de nodige tijd en energie. Wanneer u niet de juiste onderdelen heeft kan het een lastige zaak worden. Wij van Bootplus verkopen onderdelen voor veel boot toiletten. Zo hebben wij onderdelen voor een Jabsco toilet een Laguna toilet en een Aqua-T toilet. Mocht u dus toilet onderdelen nodig hebben zit u bij ons op het goede adres.

Er zijn 132 producten.

Item 1-96 van 132 in totaal item(s)

Actieve filters