Stoelen & Tafels

Zoekt u bootstoelen of tafels voor op de boot? Dan bent u bij Bootplus op het juiste adres. Wij verkopen veel verschillende soorten bootstoelen zodat u genoeg keus heeft. Ook verkopen wij speciale tafels voor op uw boot!

Lees meer

Welke soorten bootstoelen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten bootstoelen. Elke stoel heeft haar eigen functies, voordelen en nadelen. Het ligt aan de situatie welke stoel het meest geschikt is voor u.

Zoekt u een lekkere stoel voor in de kajuit? Dan is een kuipstoel, flip-up stoel, flip-over of bank enorm geschikt. Deze stoelen zijn op comfort gericht en zijn van luxe leder gemaakt. Ook hebben deze stoelen een luxe uitstraling.

Op een speedboot of andere kleinere boot is een bootstoel die inklapbaar is vaak handig. Deze stoelen kunnen van leder of kunststof gemaakt zijn. Deze inklapbare bootstoelen zijn erg comfortabel en tegelijkertijd enorm praktisch!

Wilt u zitten op het dek? Dan is een dekstoel perfect! Een dekstoel is makkelijk inklapbaar en kan goed tegen water. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw dure stoelen beschadigd zouden raken, want dekstoelen zijn er voor gemaakt om water te trotseren.

Mocht u meer comfort willen hebben achter het stuur, dan is een stuurstoel voor uw boot geschikt. Dit is een bootstoel met draaiplateau waardoor u achter uw stuur flexibel kan draaien.

Mocht uw stoel kapot gaan dan kan u dat vaak repareren. Wij verkopen in onze webshop veel stoelonderdelen.

Tafels op uw boot

Als u een tafel wilt op uw boot, dan is het verstandig ook een geschikte tafel te kopen. Een boottafel staat namelijk vast waardoor de tafel niet omvalt. Dit is handig omdat de tafel zelfs met hevige golven gewoon blijft staan. Mocht u een tafel willen die een traditionele bootlook heeft, dan zijn teak tafels erg geschikt. Deze tafels kunnen ook erg goed tegen water.

Er zijn 191 producten.

Item 1-96 van 191 in totaal item(s)

Actieve filters