Bootstoelen & Tafels

Welke soorten bootstoelen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten bootstoelen. Elke stoel heeft haar eigen functies, voordelen en nadelen. Het ligt aan de situatie welke stoel het meest geschikt is voor u.

Zoekt u een lekkere stoel voor in de kajuit? Dan is een kuipstoel, flip-up stoel, flip-over of bank enorm geschikt. Deze stoelen zijn op comfort gericht en zijn van luxe leder gemaakt. Ook hebben deze stoelen een luxe uitstraling.

Op een speedboot of andere kleinere boot is een bootstoel die inklapbaar is vaak handig. Deze stoelen kunnen van leder of kunststof gemaakt zijn. Deze inklapbare bootstoelen zijn erg comfortabel en tegelijkertijd enorm praktisch!

Wilt u zitten op het dek? Dan is een dekstoel perfect! Een dekstoel is makkelijk inklapbaar en kan goed tegen water. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat uw dure stoelen beschadigd zouden raken, want dekstoelen zijn ervoor gemaakt om water te trotseren.

Mocht u meer comfort willen hebben achter het stuur, dan is een stuurstoel voor uw boot geschikt. Dit is een bootstoel met draaiplateau waardoor u achter uw stuur flexibel kan draaien.

Mocht uw stoel kapotgaan dan kan u dat vaak repareren. Wij verkopen in onze webshop veel stoelonderdelen.

Filter

Actieve filters