Schoonmaken

Welkom op de schoonmaak pagina van Bootplus! Hier kan u alle benodigdheden vinden voor een goede schoonmaak. Zo kan u hier schoonmaakmiddelen vinden, maar ook schrobben, putsen en accessoires voor uw slang. Zoekt u dus spullen zodat uw boot goed schoon kan worden gemaakt, dan zit u hier op het juiste adres.

Lees meer

Waar dienen Dulon Marine schoonmaakmiddelen voor?

Dulon Marine is een merk wat schoonmaakmiddelen maakt die speciaal voor boten ontwikkeld zijn. Dulon is gespecialiseerd in het leveren van schoonmaakmiddelen van hoogwaardige kwaliteit voor bijvoorbeeld auto’s, boot en industrie. Door de expertise van Dulon op verschillende gebieden is het schoonmaakmiddel erg betrouwbaar en doet het wat het belooft.

Waar kan ik Riwax voor gebruiken?

Riwax is al jarenlang marktleider op het gebied van het polijsten van uw boot. Met Riwax kan u uw boot weer laten glimmen. Het fijne aan Riwax is dat ze buiten schoonmaakmiddelen ook polijstmachines leveren waardoor er een goede synergie ontstaan. De schoonmaakmiddelen zijn dan ook speciaal gemaakt om optimaal te presteren met de polijstmachine!

Waar dienen Yachticon schoonmaakmiddelen voor?

Ook Yachticon heeft al jaren ervaring met het leveren van schoonmaakmiddelen. Yachticon levert sterke schoonmaakmiddelen voor een zachte prijs zodat het middel voor iedereen bereikbaar is. Zoekt u dus een goed schoonmaakmiddel voor uw boot met een relatief lage prijs, kijk dan eens naar Yachticon.

Waarvoor heb ik Attwood schoonmaakmiddelen nodig?

Attwood is gespecialiseerd in het leveren van schoonmaakmiddelen om de waterlijn en bodem mee te reinigen. Als uw boot in het water ligt kan er precies op de waterlijn aanslag ontstaan. Met Attwood schoonmaakmiddel kan u deze lijn weer perfect schoon krijgen!

Er zijn 299 producten.

Item 1-96 van 299 in totaal item(s)

Actieve filters