Onderhoud & Reparatie

Wat voor onderhoudsmiddelen heb ik nodig voor boot onderhoud?

Boot onderhoud is erg belangrijk voor de levensduur van uw bootonderdelen. Onderhoudsmiddelen zijn een belangrijke factor bij het onderhouden van uw boot. Voor bijna elk onderdeel is wel een speciaal onderhoudsmiddel te krijgen. Bij het onderhouden van uw boot zal u dus altijd af moeten vragen welk onderdeel u goed wil onderhouden. Buiten de aparte onderdelen zijn er drie onderhoudsmiddelen belangrijk voor het onderhoud van uw gehele boot: anti roest, vochtvanger en antivries voor uw boot.

Lees meer

Waar heb ik anti roest voor nodig?

Mocht u last hebben van roestplekken op onderdelen van uw boot, dan is Rustyco anti roest spray dé oplossing. Rustyco anti roest bestaat uit 2 middelen: kruipolie en reactor. Wanneer u kruipolie op de roestplek spuit en daarna de reactor aanbrengt zal roest openbreken en oplossen. Wij adviseren dat wanneer u last heeft van roest u meteen actie onderneemt voordat het metaal erg beschadigd. 

Waar is een vochtvanger goed voor?

Een vochtvanger is ideaal wanneer u last heeft van een vochtige lucht in uw kajuit. Zo zorgt een Absodry luchtontvochtiger ervoor dat vocht opgenomen wordt en hierdoor schimmels geweerd worden. Door het wegnemen van het vocht zal uw kajuit ook frisser gaan ruiken.

Antivries voor mijn boot

Wanneer uw boot niks doet in de winter, kan het zijn dat er onderdelen beschadigen of kapot gaan. Een onmisbaar onderdeel van het winterklaar maken van een boot is antivries. Antivries voor uw boot is  nodig om zowel uw motor als de watersystemen mee te verzorgen. Wij adviseren u om gifvrije antivries te gebruiken. Gebruik dus niet de variant die bij auto’s wordt gebruikt, hierbij kunnen giftige stoffen achterblijven.

Er zijn 76 producten.

Item 1-76 van 76 in totaal item(s)

Actieve filters