GPS & Plotters

Wanneer heb ik een GPS of plotter nodig?

Wanneer u afstanden maakt met uw boot dan is verdwalen het laatste wat u wilt. Het is erg gevaarlijk om te vertrekken zonder kaartplotters of een gps tracker voor een boot, vooral in een onbekende omgeving. Uw mobiel krijgt namelijk niet overal op het water bereik. Wanneer u op zoek bent naar een plotter of gps dan is Raymarine hét merk! Bent u op zoek naar duidelijke en gedetailleerde kaarten voor uw kaartplotter? Dan zijn Navionics kaarten de beste optie.

Lees meer

Raymarine kaartplotters en gps

Op onze webshop is buiten een Raymarine kaartplotter ook verschillende andere Raymarine systemen te vinden. Zo verkopen wij hier een Raymarine wind instrument waarmee u de windsterkte kan meten, een raymarine gps tracker en snelheidsmeter en een raymarine autopilot zodat u niet hoeft te sturen!

Navionics kaarten

Wanneer u een goede kaartplotter heeft aangeschaft is de goede kaart kopen de volgende stap. De beste kaarten die u kan kopen zijn Navionics kaarten. Het voordeel aan Navionics kaarten is dat ze simpel in gebruik zijn, duidelijk en dat u na een jaar eenmalig de kaart gratis kan updaten! Hierdoor bent u verzekerd van een goede kaart.

Papieren kaarten beter lezen

Wanneer het gaat om het lezen van een papieren kaart zijn een aantal accessoires handig. Met een parallel lineaal kan u de richting bepalen, ook een navigatiedriehoek is hiervoor geschikt. Een kaartpasser is ook handig wanneer u een papieren kaart beter wil lezen. Met een kaartpasser kan u makkelijk afstanden meten in een kaart.

Er zijn 80 producten.

Item 1-80 van 80 in totaal item(s)

Actieve filters