FishFinders & Plotters

Wilt u een fishfinder kopen? Dan is een fishfinder van Humminbird een goede oplossing. Humminbird is marktleider op het gebied van fishfinders. Het fijne van Humminbird is dat ze de nieuwste innovaties op techgebied meteen toepassen op haar fishfinders zodat je altijd met de grootste precisie de aanwezigheid van vissen kan controleren. Wij verkopen meerdere Humminbird fishfinders namelijk de Helix 5, Helix 7 en de Piranhamax 4 di.

Lees meer

Humminbird Helix 5

De Humminbird Helix 5 is een perfecte fishfinder voor de ervaren sportvisser. De Helix 5 heeft een 5 inch scherm dat door Side Imaging een driedimensionaal beeld van de bodem kan geven. De Humminbird Helix 5 heeft een ingebouwde GPS en kaartplotter voor een veilige navigatie. Ook kan u met de Helix 5 de hardheid van de bodem waarnemen.

Humminbird Helix 7

De Humminbird Helix 7 is een goede fishfinder voor de ervaren sportvisser die er alles uit wil halen. De Helix 7 heeft een 7 inch scherm dat door MEGA Side Imaging een driedemensionaal beeld van de bodem kan geven. Ook heeft de Humminbird Helix 7 een GPS tracker en een kaartplotter voor navigatie.

 

Humminbird Piranhamax 4 DI

De Humminbird Piranhamax 4 DI is een goede fishfinder die ideaal is voor een beginnende sportvisser. De Humminbird Piranhamax 4 DI heeft een 4,3 inch scherm en is een stuk goedkoper dan de andere fishfinders van Humminbird.

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters