Koelen & Koken

Wanneer u meerdere dagen op uw boot bent is de mogelijkheid om te kunnen koken fijn. Zo bent u minder afhankelijk van wat aan de wal te vinden is. Als u kan koken wilt u waarschijnlijk uw producten als vlees en groenten koel houden, een koelkast is dan een goede oplossing. Een koelkast is ook handig voor wanneer u een dagje lekker gaat varen en uw drankjes koud wil houden.

Lees meer

Koken op uw boot

Er zijn verschillende kookplaten of komforen beschikbaar. Een inbouw komfoor is mooi wanneer u echt een keuken aan boord heeft. Deze kookplaten werken in principe hetzelfde als een kookplaat zelf.

Wanneer u geen keuken aan boord heeft, maar wel een paar kastjes, dan kan een opbouw komfoor uw doel ook bereiken. Dit gastoestel voor op uw boot plaatst u gemakkelijk op een harde ondergrond en kan meteen gebruikt worden als u een gas en elektriciteit aansluiting heeft.

Een kook/spoel combinatie is handig wanneer u ruimte wil besparen en zowel een kooktoestel op uw boot als een gootsteen nodig heeft. Het handige is dat het komfoor direct naast de gootsteen is waardoor u bijvoorbeeld gemakkelijk pannen kan afgieten.

Wanneer u liever niet met gas kookt is een elektrische kookplaat een goede optie. Dit zijn inbouwfornuizen die alleen elektriciteit nodig hebben.

Buiten de kookplaat zal u ook keuzes maken wat betreft het aanschaffen van andere kookapparaten. Zo kan u een gasoven aanschaffen op uw boot. Deze gasovens hebben meestal een fornuis op de bovenkant zodat u op elke manier kan koken die u wilt. Mocht u niet in de kookgeur willen blijven hangen is een afzuigkap handig, dit zal de lucht opvangen en het er buiten uitlaten.

Uw producten koel houden

Producten koel houden helpt tegen bederven. Uw producten blijven in een gekoelde omgeving langer vers. Om uw producten koel te houden heeft u keuze uit een koelkast, koelbox of koellade.

Barbecueën

Mocht u een keer zin hebben in iets anders dan is een barbecue erg geschikt. Met een barbecue kan u gemakkelijk groente en vlees grillen. Het fijne aan een barbecue is dat het goedkoop is.

Er zijn 247 producten.

Item 1-96 van 247 in totaal item(s)

Actieve filters