Kajuit Accessoires

Wat heb ik in de kajuit nodig?

Je thuis voelen op een boot is van grote waarde, zo heb je een betere beleving wanneer uw kajuit goed is ingericht. Niet alleen is dat fijn voor wanneer u grote afstanden vaart, maar ook wanneer u kleine afstanden vaart. Het goed inrichten van uw kajuit is moeilijker dan het klinkt. Er is namelijk vaak weinig ruimte in de kajuit van een boot. Hierdoor moet u effectief omgaan met de ruimte en moet u dus keuzes maken.

Lees meer

Huiselijk maken van uw kajuit

Zonder al te veel ruimte te gebruiken kan u al veel stappen maken. Zo is een kajuit al een stuk huiselijker wanneer er boottapijt in ligt. Niet alleen staat dit leuk, ook is boottapijt over het algemeen warmer dan een houten vloer.

Decoraties voegen veel toe aan uw kajuit. Zo zijn spiegels, kussens, kledinghaken en matten buiten erg functioneel ook heel huiselijk. Zo kan u met de juiste decoraties altijd een goede sfeer geven aan uw kajuit.

Wanneer u een traditionele bootfeeling wil geven aan uw kajuit zijn teak meubels geschikt. Dit zijn meubels die van teakhout zijn gemaakt en vaak een roodbruine look hebben. Buiten dat deze meubels een traditionele look hebben zijn ze ook heel stevig en kunnen ze goed tegen zout water.

Rolgordijnen zijn ook een toevoeging op uw kajuit. Het grootste voordeel van rolgordijnen is dat ze licht blokkeren en privacy geven op uw boot.

Aangenaam houden kajuit

Als uw kajuit inrichten goed is gelukt dan is het aangenaam houden van uw kajuit de volgende stap. Het zal namelijk gebeuren dat de temperatuur niet ideaal is in de zomer en dat er stof komt in uw kajuit na een verloop van tijd.

Wanneer het heet is buiten merkt u dat in uw kajuit. Het kan namelijk erg broeien doordat er op water geen schaduw is en uw kajuit vaak gesloten moet blijven. Het kan in uw kajuit dan erg heet worden. Een ventilator is hier de oplossing voor. Een ventilator heeft helemaal niet duur te zijn, u heeft al een Talamex ventilator voor een paar tientjes.

Na verloop van tijd zal uw kajuit vies worden door stof of kruimels. Wanneer dat gebeurd is een stofzuiger handig om achter de hand te hebben.

Er zijn 188 producten.

Item 1-96 van 188 in totaal item(s)

Actieve filters