Instrumenten

Welkom op de boot instrumenten pagina van Bootplus! Op deze pagina vindt u alle boot instrumenten die u nodig heeft. Zo kan u hier altijd vinden wat u zoekt.

Lees meer

Wat voor boot instrumenten zijn er allemaal?

Er zijn veel soorten boot instrumenten allemaal met een eigen doel. Eigenlijk zijn alle instrumenten belangrijk om te hebben wanneer u lange afstanden vaart zodat u weet wat de status en gezondheid is van uw boot.

Een tankmeter, of brandstofmeter, geeft inzicht in hoeveel brandstof er nog aanwezig is. Hierdoor kan u altijd een inschatting maken hoe lang u nog kan varen voordat u moet bijtanken.

Een oliedruk meter geeft inzicht in hoeveel druk er staat in de motor, deze druk is belangrijk in de gaten te houden want teveel druk kan zorgen voor enorme beschadigingen van uw motor.

Een snelheidsmeter geeft inzicht in hoe hard u vaart. Er zijn regels omtrent de snelheid waarmee u mag varen en door te weten hoe hard u vaart kan u mogelijke boetes voorkomen.

Verder verkopen wij nog ampèremeters, temperatuurmeters, toerentellers en trimmeters. Elk van deze meters zijn ook belangrijk om te hebben, maar minder cruciaal dan de eerder benoemde boot instrumenten.

Er zijn 162 producten.

Item 1-96 van 162 in totaal item(s)

Actieve filters