Boot Beveiliging

Boot beveiligen tegen diefstal

Wanneer u uw boot beter wil beveiligen tegen diefstal is het aanschaffen van boot beveiliging een goed idee. Er zijn verschillende soorten boot beveiliging, voornamelijk een bootslot doet het erg goed. Met een bootslot maakt u het een dief knap lastig om uw boot in te komen of uw boot mee te nemen.

Lees meer

Wat voor bootslot heb ik nodig?

Het is meestal niet nodig een erg duur bootslot te kopen, in de meeste gevallen is een hangslot in combinatie met een steigerslot al genoeg. Met een hangslot kan u namelijk de buiskap goed vast maken. Ook een steigerslot is erg handig omdat u hiermee uw boot vastmaakt aan de steiger. Nog een goed slot voor uw boot is een slot voor uw buitenboordmotor.  Met een slot voor buitenboordmotor is uw motor goed beveiligd. 

Boottrailer beveiligen

Om te voorkomen dat uw boottrailer gestolen wordt is een wielklem kopen een goed idee. Met een wielklem zet u uw boottrailer goed vast en kan het wiel niet meer bewegen. Een wielklem werkt vooral preventief erg goed en kan ook gebruikt worden voor uw auto of caravan. Ook een koppelingsslot is hiervoor aangeraden, dit slot zorgt ervoor dat uw boottrailer niet zomaar losgekoppeld kan worden van uw auto en aan een andere auto gekoppeld kan worden. Hierbij voorkomt u dus dat uw trailer meegenomen kan worden

Er zijn 55 producten.

Item 1-55 van 55 in totaal item(s)

Actieve filters