Audio & TV

Is het lastig om audio of tv te ontvangen op mijn boot?

Nee, het is helemaal niet lastig om tv of audio te ontvangen op uw boot, u heeft alleen de juiste apparatuur nodig. Zo kan u een marine radio aanschaffen, dit is een speciale boot radio. U kan ook antennes aansluiten om signaal te ontvangen met reguliere radio’s en televisies.

Lees meer

Audiosystemen op uw boot

De beste optie om audio op uw boot te krijgen is het aanschaffen van een speciaal audiosysteem. Deze audiosystemen functioneren als boot radio en krijgen dus perfecte ontvangst. Ook zijn deze marine radio’s waterdicht. Een waterdichte radio is erg handig wanneer u op zee bent.

Mocht u nog een stapje extra willen zetten dan kan u extra subwoofers of luidsprekers halen. Wanneer u meer of betere geluidsinstallatie hebt dan kan u hardere muziek horen van betere kwaliteit.

Radioapparatuur speciaal voor boten

Er is nog radioapparatuur beschikbaar die speciaal gemaakt zijn voor boten. Deze apparatuur is altijd goed om even te overwegen. Zo is een radio cover altijd handig wanneer uw radio niet waterbestendig is. Een radio cover zal voorkomen dat uw radio in contact komt met water en zo kapot gaat. Een waketower is ook het overwegen waard. Dit is een subwoofer die vastgemaakt kan worden aan een staaf zoals de railing van uw boot. Zo kan u een surround sound set creëren op uw boot.

Er zijn 85 producten.

Item 1-85 van 85 in totaal item(s)

Actieve filters